Κόστος Αποστολής – Χρόνος Παράδοσης

Κόστος αποστολής

Ελλάδα

Το κόστος αποστολής είναι ΔΩΡΕΑΝ για αγορές άνω των 40€ σε όλη την Ελλάδα.

Για αγορές κάτω των 40 € το κόστος αποστολής είναι μόλις 4.00 € για όλη την Ελλάδα.

Κύπρος

Για όλες τις αγορές σας το κόστος αποστολής με ACS-Cyprus Economy είναι μόλις 14,00 €, ενώ με την υπηρεσία TNT EXPRESS το κόστος είναι μόλις 12,50 € για όλη την Κύπρο..

Αντικαταβολή

Το κόστος αντικαταβολής για όλες τις αγορές σας είναι μόλις 1,50 € (η υπηρεσία υποστηρίζεται μόνο για την Ελλάδα).

Χρόνος αποστολής παραγγελιών

Οι παραδόσεις των παραγγελιών εντός αττικής γίνονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα εντός 2-4 ημερών.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τις 12:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επόμενη.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται την Παρασκευή μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.

Όλες οι αποστολές γίνονται με ACS και Easy Mail.

Κύπρος 

Οι παραδόσεις των παραγγελιών με την υπηρεσία ACS-Cyprus Economy γίνονται εντός 5-7 ημερών, την ημέρα αναχώρησης του δέματος από την Ελλάδα.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται μέχρι τη Τετάρτη 12:00 (ώρα Ελλάδας) επεξεργάζονται και αναχωρούν από την Ελλάδα, ενώ πέραν αυτής της ώρας αποστέλλονται την επόμενη Τετάρτη.

Οι παραδόσεις των παραγγελιών με την υπηρεσία TNT Express γίνονται εντός 1-2 ημερών, σε κύριες πόλεις, από την ημέρα αναχώρησης του δέματος από την Ελλάδα, ενώ για την υπόλοιπη Κύπρο εντός 2-3 ημερών.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται με TNT Express μέχρι τις 12:00 (ώρα Ελλάδας), επεξεργάζονται από εμάς την ίδια ημέρα, ενώ πέραν αυτής της ώρας τις επεξεργαζόμαστε την επόμενη.

Όσες παραγγελίες καταχωρούνται με TNT Express την Παρασκευή μετά τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, επεξεργάζονται τη Δευτέρα.