Επιστροφές Προϊόντων

Πολιτική Επιστροφών

Μπορείτε να επιστρέψετε την παραγγελιά σας ή μέρος αυτής εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που το παραλάβατε. Στην περίπτωση αυτή συμπληρώστε το έντυπο επιστροφής το οποίο βρίσκετε μέσα στην συσκευασία, στην περίπτωση που έχει χαθεί μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ, στο έντυπο αναφέρονται αναλυτικά όλες οι πληροφορίες που χρειαζόσαστε για να το συμπληρώσετε, με τον τρόπο αυτό μας βοηθάτε στην καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Επιστρέφοντας την παραγγελιά σας ή μέρος αυτής έχετε τρεις εναλλακτικές επιλογές:

1. *Αντικατάσταση προϊόντος: στην περίπτωση αυτή μπορούμε να αντικαταστήσουμε το προϊόν που μπορεί να είναι είτε να έχει κριθεί ελαττωματικό (ίδιος κωδικός, με δυνατότητα αλλαγής μεγέθους ή χρώματος), είτε σας έχει αποσταλεί ή έχει επιλεγεί ακατάλληλο μέγεθος για εσάς. (επιλογή «Αντικατάσταση» στο Έντυπο Επιστροφής)

2. Πίστωση: στην περίπτωση αυτή η αξία του προϊόντος που επιστρέψατε πιστώνετε στον λογαριασμό που διαθέτετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα έτσι ώστε να αξιοποιηθεί σε μελλοντικές σας αγορές. Η πίστωση θα γίνει εντός τριών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων στις αποθήκες μας. (επιλογή «Πίστωση» στο Έντυπο Επιστροφής).

3. Επιστροφή των χρημάτων: στην περίπτωση αυτή στο λογαριασμό τραπέζης που θα μας δηλώσετε ή στην πιστωτική κάρτα με την οποία κάνατε την πληρωμή εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. (επιλογή «Επιστροφή χρημάτων» στο Έντυπο Επιστροφής)

*Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντας σας άλλες εναλλακτικές λύσεις.

Υποχρεούστε να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε χωρίς δηλαδή να έχει παραβιαστεί η συσκευασία του και επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις του προϊόντος. (καρτελάκια, ετικέτες). Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης, ταυτόχρονα με την υποβολή του εντύπου επιστροφής . Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας η Benissimo δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέου courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρείας τότε τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει η εταιρεία μόνο για την 1η επιστροφή ενώ κάθε επόμενη επιστροφή βαραίνουν τον ίδιο τον καταναλωτή. Από τη στιγμή που το προϊόν φύγει από εσάς, η Benissimo το παραλαμβάνει εντός 1-5 εργάσιμων ημερών για τις επιστροφές εντός Ελλάδος. Σε περίπτωση που επιλέξετε άλλες μεταφορικές εταιρείες, δεν μπορούμε να παρέχουμε καμία εγγύηση για τους χρόνους παραλαβής των προϊόντων που μας επιστρέφετε. Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσή του.

Τα προϊόντα ειδικών προσφορών ( Outlet , clearance , Special prices , Black Friday ) δεν καλύπτονται από την υπηρεσία δωρεάν επιστροφών .

Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν θα δέχεται επιστροφές σε μαγιό, κολάν, κορμάκια, καλσόν και σκουλαρίκια.
Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Benissimo υπόκεινται σε ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο.

Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση:

Τετράδης Σάββας. – Benissimo

Εμπόριο γυναικείων ενδυμάτων

Αθηνάς 50, T.K. 18120
Κορυδαλλός, Αθηνά, Ελλάδα
Τηλ: 210 4967410